torsdag 8. desember 2011

Medisterkaker

Medisterkakene på julaften må være hjemmelaget ellers blir kvelden ødelagt...


20 medisterkaker

  • 1 kg medisterdeig
  • 3 ts salt
  • 5 ss potetmel
  • 3/4 ts pepper
  • 1/2 ts muskatnøtt
  • 1/4 ts ingefær
  • 5-6 dl melk
Melk og medisterdeig bør ha samme temperatur.
Elt deigen seig med salt, tilsett potetmel og krydder.
Spe med melk forsiktig i begynnelsen og øk etterhvert, spe så deigen blir seig mellom hver gang.
Form runde kaker med spiseskje og vann og stek på middels varme. Ikke stek kakene for lenge hvis de skal varmes opp igjen, de kan da bli litt tørre

Varmes opp i ovnen sammen med ribben

Så er det bare å nyte kvelden

Ha en fin dag
Hilsen Line:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar